Het lekkerste geitenijs van Europa

100% Biologisch, bereid met verse producten!

Producten/smaken

Verkooppunten

Onder andere verkrijgbaar bij:

Over Ons

Happy Goats Goodness is een ijsmerk dat heerlijk ijs maakt van 100% Nederlandse geitenmelk en echt fruit, zonder het gebruik van aroma’s. Het bedrijf werd opgericht in 2023 met als doel om ijs op basis van geitenmelk te produceren, omdat er tot dan toe geen alternatief was voor mensen met koemelkallergie. Ze gebruiken biologische geitenmelk van de familie Struik in Dirksland en verwerken deze bij de Ijshoeve B.V. in Stellendam, waarbij verse grondstoffen worden gebruikt.

Het besluit om biologische geitenmelk te gebruiken is gebaseerd op het feit dat geiten voornamelijk vers gras eten, wat resulteert in smaakvolle melk zonder de sterke geitensmaak. De geitenmelk heeft kleinere vetmoleculen, waardoor het ijs licht verteerbaar is en een zachte textuur heeft. Het ijs wordt verrijkt met zelfgemaakte verse sauzen.

De oprichters, Victor Boone en Lars Hoffmann, kwamen op het idee tijdens hun afstudeerstage, waarbij ze zagen dat mensen met een koemelkallergie beperkte ijskeuzes hadden. Beiden hebben affiniteit met geiten, en Victor heeft ervaring opgedaan op een geitenboerderij. Geitenmelk is gekozen vanwege de lichtere verteerbaarheid, eiwitgehalte, vitamines, mineralen en het lage lactosegehalte in vergelijking met koemelk.

Contact opnemen met Happy Goats Goodness

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Scroll to Top